• Vrijwilligers reglement

  Regels voor het vrijwilligerswerk bij DOSR.

  Bij besluit van de jaarvergadering van 8 oktober 2012 is ieder senior- en JO19-juniorlid van DOSR verplicht om een bijdrage te leveren aan onze club middels het doen verrichten van minimaal 1 dag/2 dagdelen vrijwilligerswerk per seizoen. Dit kan van alles zijn o.a. bardienst draaien, werkzaamheden op de klussendag, assisteren bij wedstrijden enz.

  De voorkeurstaken dient men op te geven in de voetbal.nl-app of aan de vrijwilligerscommissie vóór 1 oktober van ieder seizoen.

  Wanneer u echt niet in de gelegenheid bent om vrijwilligerswerk te verrichten het komende seizoen, kunt u dit afkopen met de vrijwilligersbijdrage van 75,-- euro per seizoen.

  Heeft men na 1 oktober niets opgegeven dan wordt u een taak voor het verrichten van vrijwilligerswerk opgelegd, dit zijn meestal bardiensten.
  Het is dus van belang dat u vóór 1 oktober uw voorkeurstaak opgeeft via de voetbal.nl-app op uw smartfoon of bij de vrijwilligerscommissie.

  De datum voor de vrijwilligerstaak kunt u zelf via de voetbal.nl-app aangeven.
  Doe dit ook vóór 1 oktober!
  U kunt dan zelf de datum bepalen die u het beste uitkomt. Na 1 oktober zal u worden ingedeeld en wellicht op een tijdstip dat het u misschien niet uitkomt. In dit geval kunt u zelf ruilen.

  Bij de taken scheidsrechter en bardienst is het doel om de helft hiervan vóór 1 januari uitgevoerd te hebben. 

  Komt u bij een vrijwilligersdienst niet opdagen dan krijgt u een wegblijf-boete van 50,-- euro welke direct wordt opgelegd na het eerst komende weekend na uw afwezigheid bij uw vrijwilligersdienst. Vanaf die tijd bent u ook niet speelgerechtigd voor een wedstrijd van DOSR tot het tijdstip dat u uw boete heeft voldaan.

  Dit reglement is goedgekeurd door de algemene ledenvergadering op 5 september 2018