• Voetbal.nl app

  Via de Voetbal.nl app krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en DOSR afspeelt.

 • Download de Voetbal.nl app

  Download de Voetbal.nl app via de Google Playstore of de Apple store en stel je account in met het emailadres waarmee je bij DOSR bent ingeschreven in de ledenadministratie. 

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij DOSR in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij DOSR? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van DOSR ontvangt is het adres waarmee je bij DOSR bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van DOSR.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij DOSR bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de ledenadministratie.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij DOSR

  Heb je meerdere kinderen bij DOSR en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van DOSR? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".