• Verslag Sem van Graas

 • Zondag 28 oktober was ik pupil van de week bij de wedstrijd DOSR - Teijlingen.

  Als eerste ging ik voetbalmoppen vertellen tegen de jongens van het eerste (dat had Lesley mij gevraagd), ze moesten er om lachen. Toen moest ik heel lang wachten tot de bespreking, dat vond ik niet zo leuk. De bespreking vond ik ook niet zo interessant. Toen was het eindelijk zo ver!

  De spelers gingen omkleden en toen ze klaar waren gingen we het veld op. Ik mocht voorop met de scheidsrechter en de bal pakken. Ik heb de aftrap genomen én gescoord! Daarna begon de wedstrijd echt en ben ik in de dug-out gaan zitten. Daar heb ik gepraat over voetbal en DOSR scoorde ook nog 2x!

  Tijdens de rust mocht ik kiezen of ik mee naar binnen ging of ging voetballen met de wisselspelers. Ik koos voor voetballen en toen heb ik de schaar geleerd!

  Toen kwamen de spelers weer het veld op en begon de tweede helft. De wedstrijd is geëindigd in 3-0, net als Ajax die dag!

  Aan het einde kreeg ik nog een bal met alle namen van de spelers van DOSR 1.

  Het was een koude middag, maar supergaaf! Bedankt DOSR.

  Groetjes van Sem van Graas (JO9-2)