• Update 2: Jeugdtrainingen combinatie DOSR/WVC

  Vanaf vandaag gaan we de eerste gezamenlijke trainingen verzorgen met de spelers van DOSR en WVC. Alle spelers(speelsters) in de desbetreffende leeftijdscategorieën worden 1x per week getraind o.l.v. de nieuwe hoofdtrainer van komend seizoen. 

  Gelukkig kregen we vorige week het bericht dat we ook de oudere jeugd mogen trainen zonder dat we de 1.5 meter maatregelen in acht hoeven te nemen. Het is dus ook weer toegestaan om een partijspel te spelen. Wel is het nog “verboden” om (oefen)wedstrijden te spelen tot 1 September. 

  Nogmaals willen we benadrukken dat we het erg belangrijk vinden dat beide groepen getraind worden door de nieuwe hoofdtrainer zodat hij/zij van iedereen de kwaliteiten kan zien en er zo al een eerste grove selectie gemaakt kan worden voor alle teams binnen de desbetreffende leeftijdscategorie. Dit is wel belangrijk want we selecteren niet alleen het 1e team maar ook het eventuele 5e/6e team. We willen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan en mag spelen.

  Een definitieve indeling wordt gemaakt worden na 1 september wanneer we eindelijk weer (oefen)wedstrijden kunnen spelen. 

  De verwachting op dit moment is nog steeds dat we deze trainingen de hele maand juni zullen verzorgen. Half juni komen wij met een volgende update m.b.t. de start van het nieuwe seizoen.

  Heel veel plezier.

  Met sportieve groet,

  TC combinatie DOSR-WVC
  tcdosr@gmail.com