• Verkoop Superloten gestart

  DOSR is een vereniging is die graag wil meegroeien met de omgeving. Met de fusie in het vooruitzicht zelfs in de letterlijke zin! De opbrengst van de Grote Clubactie wordt met name besteed aan het organiseren van allerlei (jeugd)activiteiten en de aanschaf van diverse materialen.  Ook voor het organiseren van extra activiteiten kunnen wij een mooi bedrag goed gebruiken. Het merendeel van de jeugd, gesteund door hun ouders en coaches, gaat op pad om loten te verkopen voor ons doel: de (jeugd)activiteiten en (trainings)materialen. Hiermee kunnen ze binnen onze vereniging mooie prijzen winnen.

  Maar alle andere leden en suporters kunnen ook iets doen: speciaal voor teams, ZZP ers en bedrijven die een kleine sponsering willen leveren biedt de Grote Clubactie  SUPERLOTEN aan. Deze loten kosten 150,00 euro maar u heeft dan wel 50 loten tot uw beschikking. Bovendien maakt de vereniging kans op Het Grote Clubfeest  (Ter waarde van 5000,00 euro) Hiermee geeft u de vereniging dus nog een extra kans op een superprijs.

  Het werkt heel eenvoudig !

  Een SUPERLOT kost u € 150. Van deze prijs komt € 120 (80%) in de clubkas. De koper van het SUPERLOT ontvangt een pakketje van 50 loten en maakt dus 50x kans op de Grote Clubactieprijzen >> De hoofdprijs € 100.000 belastingvrij !! Plus kans op een clubfeest! 

  Wilt u een superlot kopen? 

  Neem dan contact op via: webmasterdosr@gmail.com

  Wilt u een kleiner aantal loten kopen? Dat kan via: https://toolbox.clubactie.nl/actie/DOSRvoetbalclubRoelofarendsveen