• Sportploeg van het jaar 2018?

  Van de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem ontving het bestuur van DOSR op 11 maart jl. een bijzondere mail. Bijzonder? Ja, zeker als de eerste zin zo begint:

  "Via deze weg willen we u laten weten dat DOSR JO19-1 is genomineerd voor de Sportverkiezing Kaag en Braassem 2018 in de categorie Sportploeg van het Jaar".

  Fantastisch nieuws natuurlijk. En deze nominatie hebben de mannen van ons voormalig JO19-01 (A1) te danken aan de promotie naar de Hoofdklasse in 2018.  Op 11 april a.s. is het dan zover, dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sportploeg van het jaar 2018 mag noemen. Deze uitreiking wordt gehouden in de Rabobank Groene Hart Noord, Het Oog 1 te Roelofarendsveen. Nog wel even werk aan de winkel. Niemand minder dan Renz Rotteveel (ook jurylid) zal deze komende weken de mannen nog veelvuldig ontmoeten voor het maken van een promofilmpje die op deze avond wordt getoond.

  Leiders en jongens, allemaal gefeliciteerd met deze nominatie en veel succes op donderdagavond 11 april. We duimen met z’n allen mee!

  Namens Bestuur DOSR


  P.S. verdere info over deze sportverkiezing van het jaar 2018: www.sportpromotiekaagenbraassem.nl