• RABO Club Support Actie 2020


 • Vorig jaar startte de Rabobank met deze Rabo Club Support-actie. Daarmee biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.

  Vanaf maandag 5 oktober tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete vereniging(en). Elk lid (vanaf 12 jaar) mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de financiële bijdrage.

  Dus je kunt ook je familie en vriendenkring inschakelen om voor jou en dus ook voor ons te gaan stemmen!

  Ons doel:
  We willen de jeugd op een laagdrempelige manier laten sporten om ze in beweging te krijgen en creeren daarvoor samen met WVC peuter en kleuteractiviteiten. In deze moeilijke tijd staat het stil, maar zodra het weer is toegestaan willen we dit weer oppakken om nieuwe leden te verven voor onze clubs. 

  Stemmen:
  Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben EN lid zijn van de Rabobank. (geen lid? : het lidmaatschap is gratis en zo te regelen. Opzeggen? Dat kan op ieder moment)
  Hoe te stemmen? https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/
  Vervolgens meld je je aan als lid door met de raboscanner in te loggen, en dan kun je je stem uitbrengen. Door het vinkje in het filter (klik op oranje filter links) op 'Kaag en Braassem' aan te zetten krijg je overzichtelijk de verenigingen, die mee doen in Kaag en Braassem.

  Of door in te loggen in de app.

  Selecteer, via aanvinken, dan de verenigingen op wie je wilt stemmen. In elk geval natuurlijk op WVC! (en indirect dus ook op DOSR)