• Ook deelnemen aan de 35+ competitie?

  Ervaringen van de deelnemers aan de vrijdagavond competitie 35+

  In januari j.l. zijn we gestart met een team dat deelneemt aan de vrijdagavondcompetitie 35+ heren. Zo'n 8-10 DOSR-mannen nemen hieraan deel en hebben inmiddels de voorjaarscompetitie er bijna opzitten. Je speelt 5x vrijdagavonden in de najaarscompetitie en 5x in de voorjaarscompetitie gedurende het seizoen.  De ervaringen zijn zeer positief. Er wordt gespeeld op een half veld 7x7.  Op een avond speel je 4 partijtjes van 20 minuten, zonder scheids, geen slijdings etc. Je speelt bij toerbeurt bij een andere vereniging, maar wel in de regio Leiden. Het gaat heel ongedwongen en zorgt voor veel plezier. Je  kunt het bij deze kerels navragen.

  Het nieuwe seizoen nemen we opnieuw deel aan deze competitie met een team. Van de aanvoerders overige senioren komen berichten dat er een aantal senioren bij DOSR gaan stoppen na dit seizoen. Misschien is het toch een idee om te blijven voetballen bij DOSR. Deze competitievorm is hier speciaal voor in het leven geroepen. Bij voldoende belangstelling kunnen we dan mogelijk een 2e team inschrijven. Ook kun je bijv. op de vrijdagavonden dat je niet speelt gewoon deelnemen aan de vrijdagavondtrainingen.

  Misschien toch een overweging waard voordat je definitief besluit om te stoppen met voetballen? Of als je weer zou willen starten met voetballen? De contributie is bepaald op die van het partime-lidmaatschap. Heb je interesse laat mij dat dan op korte termijn weten.

  Zijn er nog aanvullende vragen, dan verneem ik die graag.

  Bestuur DOSR Nico van Leeuwen
  leeuwra@gmail.com