Verslag eFFie van de week Robin de Jeu


Geplaatst op: Dinsdag 15 mei 2018

Hoera! Zondag 13 mei is een echte feestdag.

Papa is vandaag 50 jaar geworden. Het is Moederdag en ik ben EFFIE van de week.     

Samen het eerste van DOSR aanmoedigen. Een groot cadeau voor papa, mama, de tantes en de oma’s. En natuurlijk voor opa Nico. wink


Ollie stond ons al op te wachten en bracht ons gelijk de nodige discipline bij. Voor het eerste van DOSR geen Veens kwartiertje. Half één is half één. Na een standje mocht ik gelijk bij de voorbespreking aanschuiven. Ondanks het strenge ontvangst was Ollie heel lief. Hij zei dat als er iets was dan mocht ik hem roepen. Dan roep je gewoon “Hé Oliebol”. Eerlijk gezegd vond ik dat wel een beetje een hele rare naam.


Er werd een stoel bijgeschoven in de wedstrijdkamer en ik mocht een mop vertellen. Ik heb wel drie moppen verteld. Ze moesten er hard om lachen. Vooral Jan.
Na de voorbespreking ging ik mee inschieten op het grote veld. Dat is wel wat anders dan het inspelen bij de F2. Bij de F2 gaan we als jonge honden stoeiend over het veld. Hier stond ik, net als de stoere mannen die met mij in de Dug-out zaten, met m’n handen in m’n zakken een balletje over te trappen. Lekker chill.
Na het inspelen kwam het spannendste stuk. Ik mocht met de wedstrijdbal alleen op de keeper van de tegenpartij af. Yessss!!! Gescoord!!!! 
Aan de kant stonden m’n neven, opa’s, oma’s, tantes, nichtje, broer en papa en mama. Bedankt voor jullie support. Echt heel leuk!
Boffen dat ik gescoord heb want anders kreeg ik geen snoep en limonade van Ollie. Deze had ik nu verdiend. In de dug-out kreeg ik deze en hier kon ik tijdens de wedstrijd lekker van genieten. 


M’n broer Boaz mocht ook in de dug-out komen zitten. Hij heeft de hele wedstrijd goed gekeken. Ik ook, maar ik vond het best lang duren. Top dat ik af en toe een verdwaalde bal mocht halen.


Na de wedstrijd kreeg ik in de kleedkamer nog een coole bal met alle handtekeningen. Echt heel stoer. Ik denk dat Boaz wel jaloers is. Samen met m’n neven hebben we de bal ’s avonds gelijk uitgeprobeerd in de voetbalkooi. Hij doet het goed.
Hoeveel het was? Uhm 0-3. Helaas verloren. Maar ja dat maakte voor DOSR toch niets uit.


Ik had een super leuke middag. Het was zelfs nog leuker dan ik verwacht had. Bedankt mannen!

Groetjes Robbin de Jeu

Meer nieuws

22/05 sponsorfietstocht-zondag-24-juni-2018
22/05 Ed van der Voet Pupil van de week
22/05 Een gezellige familiedag
21/05 Nieuwe seizoen start op 4 Juni
17/05 Doorbraak in weekendvoetbal moet doel zijn van de hele voetbalfamilie
15/05 Verslag eFFie van de week Robin de Jeu Leest u nu
15/05 Nieuws over DOSAIR kamp
12/05 Team indelingen volgend seizoen. Wil je stoppen meld het vandaag nog !
08/05 Kampioenen foto's
06/05 Heksenjacht alcohol controles Jeugd
DOOR OEFENING STERK ROELOFARENDSVEEN