Topscheids Bas Nijhuis komt naar DOSR!


Geplaatst op: Zaterdag 07 oktober 2017

Maak deze nieuwe sportthema avond live mee. Nijhuis legt uit en toont beelden.·       

Datum: vrijdag 3 november 2017

·        Thema: Regels en Respect
·        Hoofdgast: Bas Nijhuis
·        Locatie: DOSR clubgebouw, Sportpad Roelofarendsveen

·        Gasten: Scheidsrechters sportclubs K&B

·        Inloop 19.00u; start 19.30u; einde 22.30u

·        Entree: €10 (incl. 2 consumpties & snacks). Max. 140 bezoekers. Vol=Vol!

Thema
·        DOSR verzorgt voor de derde maal een K&B-breed evenement om een beladen onderwerp aan de kaak te stellen. Net als bij de eerdere Sport Thema Avonden over  ‘alcohol & drugs’ en ‘weerbaarheid & pesten’ gebeurt dit op een populaire wijze. Serieuze en boeiende presentaties door topsporters en journalisten, aangevuld met een luchtige kwis en beelden.
·        Dit maal gaan we het hebben over regels en respect in de sport. Veranderende regels, video-analyse, nieuwe technieken als doellijntechnologie maken het niet altijd makkelijker. Hoe ga je daar respectvol mee om? Bestaat respect nog wel? Zowel in de sport als in de maatschappij. Wat zijn de grenzen daarvan? En hoe beleven de verschillende sporten dit? Voor deze avond worden uit respect zoveel mogelijk scheidsrechters (een geplaagd volk) uitgenodigd. Ook lokale experts geven hun kijk hierop vanuit hun werk in Kaag&Braassem.
·        Onze hoofdgast is Bas Nijhuis, internationaal topscheidsrechter. Hij staat te boek als één van de beste voetbalscheidsrechters van Nederland. Verdiende zijn sporen ook op de Europese podia. Floot Champions League-wedstrijden van toppers als Christiano Ronaldo en Ryan Giggs bij wedstrijden van Real Madrid en Manchester United, maar ook 'De Klassieker' vorig seizoen tussen Feyenoord en Ajax. Leidde ook een groot aantal Interlands.
·        Bas vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie, waarbij hilarische anekdotes elkaar in een hoog tempo opvolgen! Bas is vlot, ad rem, bespeelt graag het publiek en zoekt ook de interactie met hen. Hij wordt geïnterviewd door AD-journalist Eddy v.d. Ley.

Reserveren via pr@dosr.nl met volledige naam: 10€ incl. 2 consumpties en garnituur. 140 personen max.

 

 

 

 

Meer nieuws

18/03 Werkzaamheden
17/03 LED verlichting bij DOSR
15/03 Mooi artikel over trouwe supporter: Siem van Ruiten
08/03 afsluiten fietstunnel ivm werkzaamheden
04/03 Klaverjassen met de buren
04/03 eFFie van de week Ras Akerboom
27/02 Uitslagen Klaverjassen 23 februari
27/02 Column: Roken is middelvinger naar het voetbal
26/02 Vacature Trainer DOSR 2
23/02 Trainingen komende week
DOOR OEFENING STERK ROELOFARENDSVEEN