• Nieuwjaarsreceptie DOSR

  Zondagmiddag 5 januari werd bij DOSR traditiegetrouw de Nieuwsjaarreceptie gehouden voor alle leden en vrijwilligers. Dit jaar de eer aan de nieuwe voorzitter Erik van Rijn om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen en even stil te staan bij momenten in het afgelopen en komend jaar.

  Een belangrijk thema is natuurlijk de fusie, die afgelopen oktober definitief werd. De fusiebegeleidingscommissie is volop bezig en op papier aan het zetten wat er opgepakt moet gaan worden. De komende weken gaan de werkgroepen aan de slag en vindt de kick-off plaats. Op 15 april zullen alle leden geïnformeerd worden over de voortgang. Noteer ‘m alvast in de agenda!

  Daarnaast is Sportpad United volop bezig met het maken van plannen voor het gebied rondom het Sportpad. Voor de zomervakantie moet het masterplan gereed zijn. Dus ook daar volgt dit jaar nog meer nieuws over.

  Van Rijn stond tijdens de receptie stil bij bestuursleden die dit jaar gestopt zijn. Hij noemde Nico van Leeuwen, Rémon Jonkman, Erik van der Poel en Jan van Klink. De laatste is door de leden benoemd tot erelid. John Hoogenboom is benoemd tot lid van verdienste voor al zijn werk binnen de club. Pim van der Meer is na 12 jaar voorzitter van DOSR te zijn geweest tijdens afgelopen ledenvergadering officieel uitgeroepen tot ere-voorzitter.

  De TC heeft afgelopen weken niet stil gezeten. Zo is het contract met hoofdtrainer Marcel Vondeling voor een jaar verlengd en ook keeperstrainer Jan Valk heeft voor deze periode bijgetekend. De TC is nog met de andere trainers in gesprek en volgens de nieuwe voorzitter ziet dat er positief uit. „Van beide kanten is er de intentie om er uit te komen.”

  Eén plekje valt dit jaar open en dat is die van trainer Aad Koren. Aad gaat er mee stoppen en de club is op zoek naar een vervanger voor hem. Tijdens de Nieuwsjaarreceptie deed Van Rijn dan ook een oproep aan allen. „We hebben altijd vrijwilligers nodig. En hoe leuk is het om je kleinkind te helpen bij het aanleren van het voetbalspelletje.”

  DOSR wenst iedereen een mooi, sportief en vooral gezond 2020!