• Mooie come back DOSR JO11-1


 • Katwijk JO11-1 – DOSR JO11-1 3-6

  Vandaag de 2e wedstrijd in de 1e klasse en wederom een tegenstander uit Katwijk.
  De plaatselijke VV Katwijk JO11-1 was de tegenstander,Milan was weer van de partij en zo begonnen we compleet aan de wedstrijd .
  We begonnen ronduit slap en al snel keken we tegen een 1-0 achterstand aan Wout kreeg een hoge bal niet onder controle en los gekomen bal werd in het doel geschoten. Katwijk bleef maar komen en wij stelden daar niet veel tegen over we stonden meer te kijken dan dat we aan het voetballen waren. De 2-0 was bijna een kopie van de 1-0 ditmaal was het een corner die niet goed verwerkt werd en de spits van Katwijk wist hier wel raad mee.
  De Time out kwam als geroepen voor ons. En zo konden we onze jongens een beetje wakker krijgen,en wat tips meegeven want het was niet best wat we lieten zien. Het werd iets beter we kwamen wat vaker bij het doel van Katwijk en scoorde we de 2-1 en na een mooie aanval kwam de voorzet van Jep en Zion kwam mooi voor zijn man en tikte de bal in de korte hoek binnen. Dit gaf ons weer een beetje hoop voor de 2e helft
  Tijdens de limonade vooral over de posities gehad om zo ook Katwijk het moeilijk te maken.
  Dit lukte voor als nog niet echt want Katwijk maakte als snel weer de 3-1 na een foutje van Dex we hadden het even moeilijk en kwamen goed weg dat Katwijk niet meer foutjes afstrafte en zo leek de wedstrijd gespeeld. Maar uit het niets was het Zion die in een diepte pass van Jep geloofde en tot ieders verbazing sneller was dan de keeper van Katwijk en de 2-3 maakte. Plots kwam onze vechtmachine op gang. Uit een corner van Zion kopte de kleinste man van het veld Jep ons naar 3-3.
  Achterin hadden Milan, Dex en de jarige Teun hun handen vol met de aanvallers van Katwijk en kwamen een aantal keer goed weg , Voor de opbouw werd door Wout vaak voor de lange bal gekozen ondanks dat er genoeg ruimte was voor een normale opbouw , maar aan de andere kant maakten we het Katwijk lastig bij de opbouw Zion en Danique stonden nu goed in positie en daardoor gingen de verdedigers van Katwijk foutjes maken. Zion profiteerde daar 2x keer van en bracht ons op een voorsprong 3-5, Xander en Kai werkten zich een slag in de rondte om zowel de aanval als de verdediging te helpen. Het laatste doelpunt was van Jep die met harde knal in de verre hoek de eindstand bepaalde op 3-6.
  Jongens wat hebben jullie hard gewerkt om een 3-1 achterstand om te zetten naar een voorsprong en overwinning.
  Voetballend kan het gelukkig nog beter daar gaan we weer verder mee maar jullie inzet en enthousiasme (geloof) na de 3-1 was echt top. Super gedaan.
  Léon en Ed