• Mini Champs

 • Na onderzoek is gebleken dat beweging heel goed is voor kinderen vanaf drie jaar. Sport stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen, evenwicht & coördinatie, sociale en motorische vaardigheden en fysieke oriëntatie van uw kind. Met spelvormen o.l.v. een deskundige begeleider ontwikkelen ze zich richting een sport en sportclub naar eigen keuze vanaf het 6e jaar. 

  Uw kind komt geleidelijk in contact met verschillende sporten, zoals basketbal, tennis, atletiek en natuurlijk ook voetbal. In de ‘allround’ trainingen ontdekt het kind hoe leuk het is om nieuwe dingen te leren en verkent het zijn/haar talenten.

  Afwisselend zullen er per seizoen 8 afleveringen van de inmiddels wereldberoemde Mini Champions League plaatsvinden.

  Hierbij spelen de kinderen in tenues van Europese topclubs een mini voetbal toernooitje. En ze beleven de avonturen van de grootste voetballers van de wereld! “Alle grote sterren zijn klein begonnen”.

  Dit betekent dus dat er wekelijks voor de jongste jeugd een sportactiviteit is (met uitzondering van de vakanties).

  Waar bestaat een speluur uit?
  De gevarieerde spelvormen worden aangepast aan de leeftijd. Peuters ontdekken via de speluren de mogelijkheden van verschillende materialen. En voor kleuters is er meer aandacht voor het sportieve element, samenwerking en de regels. We gaan zoveel mogelijk naar buiten. Maar bij slecht weer, kunnen wij ook naar binnen of onder het afdak bij de DOSR kantine onze sportactiviteiten voortzetten.

  Ook de ouders mogen iedere les even meedoen. Met name voor de 3-jarigen stimuleert dit enorm! Bovendien is het voor de ouders sowieso een gezellig samenzijn waar DOSR/ WVC extra aandacht aan besteedt. Een speluur is telkens anders en bestaat veelal uit verschillende onderdelen. Een uur bewegen, leren omgaan met elkaar en je grenzen verleggen.
   
  Lid worden
  Klik hier om digitaal in te schrijven.
  Vul alle velden in! Meld bij opmerkingen dat het om Mini Champs gaat. Er zijn twee gratis inloop speluren.

  Minimum leeftijd 3 jaar.

  Contributie
  De contributie bedraagt 39 euro per half jaar. 

  Belangrijke datums
  In de jaarplanning staat wanneer er wel/geen lessen zijn, maar ook als er leuke activiteiten zijn zoals de edities van de Mini Champions league,  Sinterklaas activiteit, de binnen lessen in Kaskade of de Tweesprong.

  Klik hier voor de jaarplanning 2020-2021 Mini Champs.

  Begeleiding Mini Champs!
  Bij de Mini Champs hebben wij één vaste spelleider en een spelleider die invalt.

  Tevens zijn we nog op zoek naar één of twee enthousiaste spelbegeleiders die ons team willen versterken

  Tijdstip speluren 
  De speluren zijn op zondag van 10:30u tot 11:30u. In de reguliere vakanties zullen er geen speluren zijn.

  Waar?
  We verzamelen voor de kantine bij WVC, waarna wij met elkaar lopen naar het kunstgrasveld / trainingsveld op het complex van DOSR.  

  Contact
  Mail naar sjo.minichamps@gmail.com

 • Olympische Spellen PK sport DOSR (Peuter Kleuter Sport)
 • Opening seizoen Peuter Kleuter Sport (PK sport) DOSR