• Mededeling voor jeugdafdeling

  Indeling seizoen 2019/2020 

  Vanaf half maart elk jaar start voor ons als TC de voorbereiding  voor het nieuwe seizoen wat betreft de teamindelingen. We beginnen met de aantallen spelers per leeftijdsgroep. Ondanks dat dit natuurlijk best nog veranderd is het alvast wel belangrijk een goed beeld te krijgen met hoeveel teams we het seizoen verwachten te starten. Ook de inschrijvingen bij de KNVB, hoeveelheid leiders en trainers en het trainingsschema hangt hier allemaal aan vast. Begin April starten dan de gesprekken met de leiders en de trainers. Hoe is het afgelopen seizoen gelopen, hoe hebben de spelers zich ontwikkeld en hoe kunnen we voor het volgend seizoen weer iedereen zoveel als mogelijk op en met zijn eigen niveau laten spelen.
  Sta je nog niet ingedeeld in deze eerste opzet als vrijwilliger, geen nood want we hebben echt nog genoeg mensen nodig. Voor komend seizoen  hebben we nog verschillende vacatures open staan dus schroom niet om contact met ons op te nemen. 

  Het aantal jeugdleden groeit gestaag door. Ondanks dat landelijk het voetbal het best moeilijk heeft en de aantallen leden vaak terug lopen, groeit de Dosr jeugd lekker door. Vorig jaar startte we met 264 jeugdleden en dit jaar zitten we op 275 !! Complimenten voor alle vrijwilligers en met name de leiders en de trainers die hier heel veel positieve invloed op hebben. 

  Vanuit de TC verwachten we komend jaar een druk jaar. Buiten de situatie die zich wellicht aandient met onze buren WVC wat heel veel werk met zich mee kan brengen zullen er ook best wat personele veranderingen plaats gaan vinden op trainers gebied. Aad Koren aan zijn laatste seizoen, Rick van Heiningen die eind van dit kalenderjaar helaas bij ons gaat stoppen zijn in ieder geval stabiele pilaren binnen onze club die niet zomaar te vervangen zijn. Mocht je interesse of ideeën hebben horen we het graag. Kritiek word soms wat snel geleverd als dingen niet zo soepel lopen maar we staan juist heel erg open voor oplossingen op dit vlak dus voor de criticasters onder ons, kom maar op met je ideeën. 

  De verantwoordelijke personen binnen de TC per leeftijdsgroep zijn ook iets veranderd. 

  Leon en Aad blijven naast hun trainers activiteiten aanspreek punt en coördinator voor de JO11 en JO9. Jordy neemt deze taak voor JO13 en JO15 over van Don. Rick blijft dit in ieder geval tot eind van het jaar doen voor JO17 en JO19 en zoals gezegd zal hier richting de tweede helft van het seizoen een andere oplossing voor gevonden moeten worden.

  Wat betreft de teamindeling willen we wederom benadrukken dat het hier om een voorlopige indeling gaat waarvan de standaard teams, selecties zijn waarvan de samenstelling in de eerste maanden nog kan en gaat wisselen. Ook hebben we gelukkig altijd te maken met nieuwe aanmeldingen die wellicht ook nog verschuivingen teweeg kunnen brengen. 

  Naast de teamindelingen staat vanaf nu ook het trainingsschema op de site waar ook de eerste trainingstijden nogmaals worden vermeld. Let goed op wanneer je eerste training begint. Bekijk hier de voorlopige teamindelingen.

  Vanuit de technische commissie wensen we jullie allemaal een hele prettige vakantie en gaan we vanaf half augustus er weer alles aan doen om het voor iedereen weer een fantastisch seizoen te maken. 

  De Technische Commissie.