• Lid worden van DOSR

  KLEDINGBON BIJ NIEUW LIDMAATSCHAP
  Als je lid wordt van DOSR dan krijg je bij aanmelding van DOSR een kledingbon. Voor deze bon betaal je 20,00 euro en met deze bon kan je dan naar Rob van der Geest Sport 2000 gaan en dan krijg je bij inlevering van deze bon een compleet voetbaltenue. Dat is een shirt, broekje en kousen ter waarde van ongeveer 60,00 euro. Je hoeft niets bij te betalen want het resterende bedrag wordt betaald door de Businessclub DOSR. Wil je in plaats van een voetbalshirt een keepersshirt dan zal je het verschil tussen een voetbalshirt en een keeprsshirt bij moeten betalen.

  PEUTER & KLEUTER SPORT
  Ook voor PK-sport kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Graag in het opmerking-veld vermelden dat het om PK-sport gaat.

  KEEPERSHANDSCHOENEN
  Ben je keeper bij DOSR dan heb je recht op 1 x per jaar een vergoeding van 20,00 euro voor de vervanging van je keepershandschoenen. Eveneens gesponsord door de Businessclub DOSR. De werkwijze is als volgt: je koopt een paar keepershandschoenen en ga daarna naar Pim van der Meer met je kassabon en van hem ontvang je dan 20,00 euro. Is het bedrag van de aankoop lager dan 20,00 euro dan ontvang je dat bedrag.

  ONZE VERENIGING DRAAIT OP VRIJWILLIGERS.
  Wij zijn benieuwd wat u voor onze club kunt betekenen. Misschien bent u goed in wedstrijdjes fluiten, schilderen of bardiensten draaien.
  Geef hieronder aan welke taak/functie u zou interesseren of op u zou willen nemen.

  NADERE INFORMATIE
  U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze PR-commissie, tel.nr 0646136 067 tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Die helpt u graag op weg. Neem onze brochuredoor met algemene informatie over onze gezellige club.

  Alvast bedankt namens alle spelers, met elkaar komt 't voor elkaar!

 • Nieuw lid aanmelden
  Voornaam *
  Tussenvoegsel *
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!