• Jij bent er ook voor de club!!

 • De club is er voor jou, maar jij bent er ook voor de club!

  Hoe gaat het met de verkoop van de Grote Club Loten? Gaan we ons recordaantal van bijna 1000 loten verbreken?? Jullie hebben vorig jaar laten zien dat jullie topverkopers zijn!

  Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om inkomsten voor DOSR te genereren en het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar de club. De opbrengst van de Grote Clubactie 2018 wordt besteed om de trainingen nog leuker te maken.

  20 loten geeft extra prijs
  Alle kinderen die een vol boekje inleveren krijgen een extra prijs. Een vol boekje levert altijd een vrijkaart voor een pretpark op, maar je ontvangt ook nog een tatoo-sleeve. Net als echte voetballers! De boekjes kunnen deze hele maand nog worden ingeleverd bij de trainers, in de bestuurskamer of op Zuideinde 101 Roelofarendsveen.

  Prijzen
  Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

  Succes met de verkoop namens het Grote Clubactie team van v.v. DOSR