• Jeugdweekend 2020 - Gevangen in ALCATRAZ!

  Gevangen in ALCATRAZ!


  Elk jaar sluiten we het voetbalseizoen af voor de jongsten van de vereniging met het jeugdweekend. De kinderen worden door de organisatie van te voren ingedeeld in teams die bestaan uit JO9 t/m JO13 pupillen door elkaar. Met dit team beleven zij allerlei avonturen. Van sportieve spelletjes tot spannende speurtochten. En vooral veel lachen om wat ze allemaal gaan beleven. Gezelligheid en plezier staan voorop! Slapen doen we dit jaar weer in één groot gebouw met slaapkamers van 4, 6 ,8 en 10 personen. In elke slaapkamer slaapt ook een leider en bij de JO9 pupillen zelfs twee.

  We vertrekken op vrijdag 12 juni vanaf het terras bij DOSR. Met de bus worden jullie afgevoerd naar de gevaarlijkste gevangenis van de hele wereld: Alcatraz!

  Het is nog nooit iemand gelukt te ontsnappen uit deze gevangenis. Lukt het jou en je team wel? Door aanwijzingen en slim spellen te spelen kan het lukken. Cipiers en gevangenisbewakers houden je 24 uur per dag in de gaten dus wees gewaarschuwd!

  We vertrekken op vrijdag 12 juni om 16.15 uur bij DOSR. Zorg dat je daar om 15.45 uur aanwezig bent omdat dan de teamindeling bekend gemaakt wordt.

  We verblijven dit jaar bij ‘Het Land van Kleef’ in Loon op Zand. We hebben voor 100 kinderen slaapplaatsen dus ook dit jaar geld weer: vol is vol. Omdat het iets meer dan een uur rijden is willen we graag dat iedereen brood meeneemt voor in de bus zodat we niet hongerig aankomen. Op zondag 14 juni komen we terug met de bus. Rond 14.30 zijn we weer bij DOSR. Omdat het verkeer onvoorspelbaar is raden we aan om ook de facebookpagina van het jeugdweekend in de gaten te houden. Op deze facebook pagina zullen we ook regelmatig een kort verhaaltje en foto’s plaatsen zodat de thuisblijvers kunnen zien wat we beleven.

  De facebook pagina vind je door te zoeken op ‘DOSR Jeugdweekend’ en dan lid worden van de pagina.

  Heb je ook weer zin in een weekend vol leuke spellen, spannende speurtochten? Download hier het inschrijfformulier.

  Op woensdag 3 juni is er om 20.00 een ouderinformatieavond waar het verloop van het weekend wordt uitgelegd. Ook kunt u dan vragen stellen als er iets nog niet helemaal duidelijk is. We kunnen ons goed voorstellen dat ouders van de allerkleinste JO9 het best spannend vinden, maar ze kunnen prima mee en er wordt goed voor gezorgd! Bijwoning van deze avond is niet verplicht, maar leuk als u komt. Mochten er nu al vragen zijn die niet kunnen wachten dan kunt u contact opnemen via de email met jeugdweekend@dosr.nl

  Tijdens het jeugdweekend zijn we mobiel bereikbaar op de volgende nummers:

  06 23 01 36 71 Sander van der Meer

  06 54 77 03 11 Mike van Ruiten