• Jeugdweekend 2018

  Elk jaar sluiten we het voetbalseizoen af voor de jongsten van de vereniging met het jeugdweekend. De kinderen worden door de organisatie van te voren ingedeeld in teams die bestaan uit JO9, JO11 en JO13 pupillen door elkaar. Met dit team beleven zij allerlei avonturen. Van sportieve spelletjes tot spannende speurtochten. En vooral veel lachen om wat ze allemaal gaan beleven. Gezelligheid en plezier staan voorop! Slapen doen we dit jaar weer in één groot gebouw met slaapkamers van 4, 6 ,8 en 10 personen. In elke slaapkamer slaapt ook een leider en bij de JO9 pupillen zelfs twee.

  We vertrekken op vrijdag van DOSAIR Airport (terras bij DOSR) met een transferbus naar onze eigen Boeing 747! Je krijgt een paspoort en een eigen boarding pass om door de douane te komen. Eenmaal aan boord van het vliegtuig zullen de piloten je vliegen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Laat je verwennen door de stewards en stewardessen aan boord van het vliegtuig. Je zult niets te kort komen.

  We vertrekken op vrijdag 1 juni om 16.15 uur bij DOSR. Zorg dat je daar om 15.45 uur aanwezig bent omdat dan de teamindeling bekend gemaakt wordt.

  We verblijven dit jaar bij ‘Het land van Kleef’ in Loon op Zand. We hebben voor 110 kinderen slaapplaatsen dus ook dit jaar geld weer: vol is vol. Omdat het iets meer dan een uur rijden is willen we graag dat iedereen brood meeneemt voor in de bus zodat we niet hongerig aankomen. Op zondag 3 juni landen we weer in Nederland en komen we terug met de bus. Rond 14.30 zijn we weer bij DOSR. Omdat het verkeer onvoorspelbaar is raden we aan om ook de facebookpagina van het jeugdweekend in de gaten te houden. Op deze facebook pagina zullen we ook regelmatig een kort verhaaltje en foto’s plaatsen zodat de thuisblijvers kunnen zien wat we beleven.
  Deze pagina vind je door te zoeken op ‘DOSR Jeugdweekend’ en dan lid worden van de pagina.

  Heb je ook weer zin in een weekend vol leuke spellen, spannende speurtochten? Download hier het inschrijfformulier.

  Op woensdag 23 mei is er om 20.00 een ouderinformatieavond waar het verloop van het weekend wordt uitgelegd. Ook kunt u dan vragen stellen als er iets nog niet helemaal duidelijk is. We kunnen ons goed voorstellen dat ouders van de allerkleinste JO9 het best spannend vinden, maar ze kunnen prima mee en er wordt goed voor gezorgd! Bijwoning van deze avond is niet verplicht, maar leuk als u komt. Mochten er nu al vragen zijn die niet kunnen wachten dan kunt u contact opnemen via de email met jeugdweekend@dosr.nl


  Tijdens het jeugdweekend zijn we mobiel bereikbaar op de volgende nummers:
  06 23 01 36 71 Sander van der Meer
  06 54 77 03 11 Mike van Ruiten

  Groeten van de gezagvoerder en het cabine personeel van DOSAIR.

   

 • DOSair Jeugdweekend Loterij


  Verkoop in twee weken zo veel mogelijk loten aan familie, vrienden, buren en kennissen. Zij kunnen mooie prijzen winnen! De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan het jeugdweekend. Verkoop jij een lot waar één van de prijzen op gevallen is? Dan win je een mooie voetbal!

  Belangrijk: Je moet je boekje inleveren op zaterdag 10 maart 2018 in de bestuurskamer samen met het geld van je verkochte loten. Als je niet alle loten hebt verkocht is dat jammer maar geen probleem. Lever ALTIJD je boekje in!

  Op zondag 11 maart om 17u in de kantine vindt de trekking plaats.

  Vragen en informatie: jeugdweekend@dosr.nl

  Succes!