• Het schuiven met spelers of het spelen van meerdere wedstrijden op een zaterdag

  Beste leiders en ouders,

  De winterstop komt eraan  en we kunnen redelijk tevreden terug kijken op de eerste seizoenshelft.

  Begin van het seizoen werd wel duidelijk dat de aantallen spelers per team verre van ideaal zou zijn. Liefst hadden we per team 1 of 2 spelers meer gehad maar dat heb je met de aantallen helaas niet altijd in de hand.  We zien dit eigenlijk in alle leeftijdscategorieën terug,  en vergt elke keer weer flexibiliteit van iedereen. Complimenten voor de trainers en leiders die het elke week toch weer voor elkaar hebben gekregen om  elk team met voldoende spelers te laten spelen.

  Veel schuiven met spelers tussen diverse teams of het voetballen van meer als 1 wedstrijd wordt niet altijd als prettig ervaren, maar is soms helaas noodzakelijk om iedereen aan het voetballen te houden. We proberen dit dus altijd met elkaar, zoveel als mogelijk te voorkomen, maar dat het ook de tweede helft van het seizoen niet veel anders zal worden is eigenlijk een zekerheidje.

  Iedereen nogmaals bedankt voor zijn inzet en flexibiliteit maar we wilden het wel even benoemen zodat iedereen zich wel bewust is waarom soms dit soort dingen gebeuren.

   Technische commissie