• Fusie update 9 - Bestuursindelingen

 • De organisatiestructuur
  Deze fusie update gaat volledig over de nieuwe structuur van de fusieclub en dat op twee hoofdonderdelen, namelijk het hoofdbestuur en het jeugdbestuur. 

  Hoofdbestuur
  De nieuwe club wordt straks geleid door een nieuw hoofdbestuur. Hieronder is de structuur van dit bestuur te vinden. De verwachting is dat er straks 9 bestuursleden zijn, waaronder een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een penningmeester (zij vormen het Dagelijks Bestuur) met daarbij bestuursleden op de volgende onderdelen: jeugd, voetbal, sponsoring / communicatie, evenementen / vrijwilligers en velden / accommodatie / kantine. Daaronder vallen diverse commissies, het bestuurslid is dan ook meer een organisator, dan een doener. 

  De FBC is naarstig op zoek naar personen die de rollen hierboven willen invullen. Iedereen die zich geroepen voelt, mag zich aanmelden via fbc@metdeburen.com

  Als je de ambitie en de motivatie hebt om deel uit te maken van het leidende orgaan in de nieuwe club, meld je dan aan! Het is zeker interessant, leerzaam en je speelt een belangrijke rol in het wel en wee van de club. 

  Jeugdbestuur
  Op de site zijn ook te vinden de structuren van het nieuwe jeugdbestuur en de wedstrijdsecretarissen. Omdat de jongens jeugd al vanaf komend seizoen samen gaat voetballen, zijn de meeste functies al ingevuld. Samen met de hoofdtrainers en de jeugd co√∂rdinatoren, die we in de vorige update hebben vermeld, staat er een uitstekend fundament voor ons jeugdvoetbal, waar we erg trots op mogen zijn. Een compliment voor alle betrokkenen, die hier voor gezorgd hebben!

  Ook zijn we voor het komende seizoen 2020/2021 al dringend op zoek naar mensen die willen assisteren bij het verzorgen van de materialen, kleding en andere facilitaire zaken voor de jeugd. 

  Tenslotte:
  Als FBC zijn we erg benieuwd wie zich aanmeldt om zitting te nemen in het hoofdbestuur! Schroom niet om te reageren en met ons het gesprek aan te gaan.

  De FBC