• Fusie update 7 - april 2020

  Belangrijk nieuws over tenue jongens jeugd volgend jaar!

  LET OP: 1 mei Videoboodschap van de werkgroepen

  In deze bizarre tijden gaan de voorbereidingen op de fusie wel gewoon door, al staan sommige acties op een laag pitje. Hieronder weer een update over de ontwikkelingen

  Samenvoegen jongens jeugd gaat door, nu tenues aanvragen!

  De samenvoeging van de jongens jeugd (en de meisjes die bij de jongens spelen) gaat gewoon door. Daarom nu belangrijk nieuws over de tenues, zoals al eerder aangegeven gaan deze jeugdleden volgend jaar allemaal in DOSR-tenue spelen!

  Wie voor volgend seizoen een tenue voor seizoen 2020/2021 nodig heeft, moet een mail sturen naar kledingjeugd@ziggo.nl.

  Voor WVC leden: geef aan welke maat je nodig hebt van shirt, broek en sokken

  Voor DOSR leden: als je (door groei) een ander shirt, broek en sokken nodig hebt, stuur dan een mail naar het mailadres en geef aan welke maten je nodig hebt. 

  Voor zowel WVC als DOSR leden geldt dat de tenues gratis beschikbaar worden gesteld .

  Maar voor DOSR leden geldt een extra regel, je moet je oude shirt, broek en sokken inleveren bij het ophalen van je nieuwe tenue, anders worden er kosten in rekening gebracht t.w. 50 euro.

  De aanvragen kunnen tot uiterlijk 15 mei 2020 ingestuurd worden.

  Als je later aanvraagt, bestaat de kans dat je tenue niet op tijd klaar is.

  Natuurlijk hebben we grote behoefte aan tenues dus ons verzoek is: als je nog beschikt over een shirt, broekje of kousen van DOSR die je niet meer gebruikt, lever deze dan in! Verzamel het alvast, er komen twee zaterdagochtenden waarop je deze spullen in kunt leveren, data worden later bekend gemaakt. 

  Videoboodschap 1 mei aanstaande

  De FBC heeft besloten om vele acties, zoals het kiezen van de naam, het tenue en het logo, naar het begin van volgend seizoen te verplaatsen. Toch wil de FBC de leden en betrokkenen bij de clubs op de hoogte houden van de stand van zaken per werkgroep. Dat gaat gebeuren in een videoboodschap op 1 mei aanstaande. De boodschap zal worden geplaatst op alle onlinekanalen van de beide clubs.

  Al het nieuws komt per werkgroep aan de orde, dus het is belangrijk om deze gaan bekijken!

  De videoboodschap komt in plaats van de informatieavond die oorspronkelijk op 15 april zou worden gehouden.