• Een nieuw jaar!

  2019 een jaar van nieuwe ronde, nieuwe kansen?

  Een jaar is achteraf snel voorbij zeggen we dan. Maar we vergeten dan dat er heel veel gebeurd in een jaar. Zo ook het afgelopen jaar bij DOSR. Naast alle ‘’gewone’’ activiteiten, zoals: voetbal, jeugdweekend, kaarten, bingo, onderhoud sportpark, contacten met onze gemeente, contacten met sponsors, De Driemaster, Kindkracht, SBGB en onze buurtverenigingen, gebeuren er nog heel veel kleine dingetjes bij DOSR om het hele circus DOSR draaiende te houden. Dit wordt gedaan door meer dan 200 vrijwilligers die DOSR een warm hart toedragen. Ik wil dan ook namens onze vereniging iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar op wat voor wijze dan ook heeft ingezet voor DOSR. BEDANKT!!

  Maar 2019 beloofd ook een enerverend jaar te worden. We zullen weer voetballen, alles wordt voor u geregeld om te voetballen en ongetwijfeld zal er eens een keer iets fout gaan. Geen probleem. Met uw begrip en vooral medewerking komt ook dan alles weer goed.

  Het jeugdweekend is men weer aan het organiseren. Veel werk maar ook dat komt goed met deze sterke en unieke commissie, weten we uit ervaring. De familiedag op 1e Pinksterdag 9 juni 2019 komt eraan. Zet hem alvast in uw agenda.

  We gaan verder met ons onderzoek naar meer samenwerking met onze voetbalbuur WVC. Ook dat is een onderwerp wat veelvuldig op ons pad zal komen dit nieuwe jaar.

  We gaan veelvuldig met onze gemeente in overleg de overdracht van het maatschappelijk vastgoed (lees; de velden). Een onderwerp met misschien wel grote financiële gevolgen voor onze vereniging. De herindeling van het gebied rondom het Sportpad komt aan de orde. Komen er nieuwe velden? Komen er velden bij (hoe)? Of gaan we verhuizen naar een nadere locatie samen met onze buren (De Baan/Sotaweg)? Het is nu nog koffiedik kijken maar het komt zeker ter sprake dit jaar.

  Ook voetbaltechnisch komt er weer veel werk tevoorschijn dit jaar. Onze TC werkt daar keihard aan en zal ook dit jaar er weer van alles aan doen om DOSR naar een nog hoger niveau te tillen. De eerste stappen zijn al weer gezet. Onze hoofdtrainer Marcel Vondeling is ook in het seizoen 2019-2020 onze hoofdtrainer. Keeperstrainer Ger Spruit gaat na een lange trainersloopbaan stoppen. Hij wordt opgevolgd door Jan Valk. De overige trainers zijn nog in gesprek met de TC. Wij houden u op de hoogte.

  U ziet het: er is ook het komende jaar veel te doen en er staat weer veel te gebeuren bij DOSR en met z’n allen gaat ook dit weer lukken.

  Tot slot wil ik u laten weten dat dit mijn laatste jaar als voorzitter van DOSR is. Ik heb het dan 12 jaar met veel plezier gedaan maar mijn bescheiden mening is dat het tijd wordt voor de jongere garde. Gezien mijn leeftijd (65) ben ik dan ook zeer verheugd dat ik de voorzittershamer in oktober mag overgeven aan Erik van Rijn. Erik loopt nu al mee in de bestuursvergaderingen en ik weet zeker dat we in hem een goede opvolger hebben.

  Ik wens iedereen een goed, sportief en gezond 2019.

  Pim van der Meer

  voorzitter