Lid worden van DOSR

KLEDINGBON BIJ NIEUW LIDMAATSCHAP

Als je lid wordt van DOSR dan krijg je bij aanmelding van DOSR een kledingbon. Voor deze bon betaal je 20,00 euro en met deze bon kan je dan naar Rob van der Geest Sport 2000 gaan en dan krijg je bij inlevering van deze bon een compleet voetbaltenue. Dat is een shirt, broekje en kousen ter waarde van ongeveer 60,00 euro. Je hoeft niets bij te betalen want het resterende bedrag wordt betaald door de Businessclub DOSR. Wil je in plaats van een voetbalshirt een keepersshirt dan zal je het verschil tussen een voetbalshirt en een keeprsshirt bij moeten betalen.

PEUTER & KLEUTER SPORT

Heeft uw kind opvang bij Kindkracht 0/12, dan kunt u met onderstaand formulier uw kind opgeven voor Peuter & Kleuter Sport. Het formulier kunt u ook inleveren bij de pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. DOSR en Kindkracht 0/12 geven uw kind een basis voor een verder sportrijk leven. Met spel vormen o.l.v. gediplomeerde begeleiders ontwikkelen ze zich richting een sport en sportclub naar eigen keuze vanaf het 6e jaar. Sport als logisch vast onderdeel van de jeugd!

KEEPERSHANDSCHOENEN

Ben je keeper bij DOSR dan heb je recht op 1 x per jaar een vergoeding van 20,00 euro voor de vervanging van je keepershandschoenen. Eveneens gesponsord door de Businessclub DOSR. De werkwijze is als volgt: je koopt een paar keepershandschoenen en ga daarna naar Pim van der Meer met je kassabon en van hem ontvang je dan 20,00 euro. Is het bedrag van de aankoop lager dan 20,00 euro dan ontvang je dat bedrag.

ONZE VERENIGING DRAAIT OP VRIJWILLIGERS.

Wij zijn benieuwd wat u voor onze club kunt betekenen. Misschien bent u goed in wedstrijdjes fluiten, schilderen of bardiensten draaien.
Geef hieronder aan welke taak/functie u zou interesseren of op u zou willen nemen.

NADERE INFORMATIE
U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze PR-commissie, tel.nr 0646136 067 tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Die helpt u graag op weg. Neem onze brochure door met algemene informatie over onze gezellige club.

Alvast bedankt namens alle spelers, met elkaar komt 't voor elkaar!

 

 

Voorbeeld: 01/05/1985. Voor 10 jaar en ouder geldt verplicht inleveren van een pasfoto.
Inleveren bij de bestuurskamer (in een gesloten envelop met je naam op de envelop en op de achterkant van de foto).

Voor 16 jaar en ouder geldt een verplichte vermelding van legitimatienummer van ID kaart, paspoort of rijbewijs.

Indien van toepassing

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging een machtiging aan RKSV D.O.S.R. om in 2 termijnen de contributie af te schrijven.


DOOR OEFENING STERK ROELOFARENDSVEEN