• Bekeravontuur DOSR JO11-1 krijgt vervolg

 • Bekeravontuur krijgt vervolg
  DOSR JO11-1 – VVSB JO11-1 2-2 DOSR door na strafschoppen (4-2)
  Na een succesvolle beker competitie met 6 grote overwinningen was het tijd voor de volgende ronde, VVSB dat ook uitkomt in de hoofdklasse was hier onze tegenstander.
  Zonder Jep die was een weekendje weg, maar Ras en Jip deden graag mee.
  Vanaf het begin was het duidelijk VVSB beschikt over een goed voetballende ploeg die het ons weer lastig maakte om zelf tot voetballen te komen.
  Onze verdediging Wout, Milan, Dex en Teun deden hun uiterste best om tot een goede opbouw te komen maar door goed stoorwerk van VVSB werd het middenveld met Xander en Kai en onze aanvallers Zion en Danique niet altijd goed bereikt en was het vooral tegenhouden geblazen,
  Ook dit waren we wel gewend de laatste wedstrijden en komen we lang een doelpunt van VVSB tegenhouden maar een corner viel goed voor een speler die de bal keurig binnen schoot 0-1. Nog voor rust hadden we plots kans op de gelijkmaker in 1 actie voor het doel van VVSB was het de lat en de paal die de 1-1 voor kwam.
  In de rust wat omzettingen met Xander achterin probeerde we wat meer tot een opbouw te komen en gingen we wat meer naar voren spelen. We kregen wat meer spel aandeel maar VVSB was en bleef zeer gevaarlijk voor ons doel en Wout bleek steeds meer een sta in de weg te zijn voor de aanvallers van VVSB, toch kon Wout niet voorkomen dat VVSB er 0-2 van maakte. In de laatste Time out afgesproken alles of niets te gaan spelen. Met 3 spitsen Jip,Danique en Zion probeerde we vol druk te gaan zetten om er zo nog wat van te kunnen maken. Dat dit binnen 1 minuut zo goed lukte konden we alleen van dromen. Van 0-2 werd het 2-2 door het goede druk zetten ging VVSB ook fouten maken en beide werden goed afgestraft door Zion. Hierna was de het een mooie open strijd en kon de wedstrijd beide kanten op. Kai knokte op het middenveld en vocht menig duel uit en liet hij zien dat hij daar wel zijn mannetje in stond, Ras (als rechtsachter) en Dex maakte het de goede aanvallers van VVSB zeer lastig, en konden ook nog af en toe samen met Xander onze aanvallers aan het werk zetten. Toch bleef het 2-2 en konden we ons op gaan maken voor strafschoppen. Kai, Xander, Zion en Teun maakten geen fout en schoten hun strafschoppen vol vertrouwen binnen. Wout was de grote man van deze wedstrijd, hield hij in de wedstrijd VVSB al vaak van het scoren af in deze strafschoppen serie stopte hij er 2 en zo bracht hij ons een ronde verder in de beker.
  Jongens super gedaan en heel goed rustig gebleven tijdens de strafschoppen serie.
  Ras en Jip bedankt voor het meedoen.
  Zo nu lekker genieten van de kerstvakantie , na de vakantie vol frisse zin weer verder.
  Léon en Ed