• Bardienst

  Om iedere week de kantine weer soepel te laten draaien hebben we best veel vrijwilligers nodig. Het is fijn dat er bij DOSR veel betrokken mensen rondlopen. Met elkaar krijgen we dit voor elkaar. Dus draag gezellig uw steentje bij. Hieronder een uitleg hoe dit in zijn werk gaat bij DOSR.

  Senioren en A-Junioren
  Senioren en A-Junioren kunnen voor hun verplichte vrijwilligersbijdrage 2 bardiensten draaien en hiervoor zelf inloggen en zichzelf inplannen. Je staat altijd onder begeleiding van een ervaren barhoofd.

  Het bardienstrooster van het vorige seizoen (2016/2017) is vervangen door het programma van de KNVB, sportlink.
  Hierin plannen wij de diensten en kun je jezelf inroosteren. 

  Download de voetbal.nl-app, maak een account aan met het emailadres wat bij DOSR van jou bekent is, (wat je op je vrijwilligersformulier hebt ingevuld). Lukt het niet of weet je niet meer welk adres dit is? mail Wendy Zaal: ledenadministratie@dosr.nl

  In de voetbal.nl-app kun je je voorkeuren aangeven wat betreft bardiensten en ook jezelf inplannen. Dit wijst voor zich. Let erop dat je bij beschikbaarheid ook de dagen aanvinkt anders kun je jezelf niet inplannen. Op dit moment kun je 3 maanden vooruit plannen via de app. Wil je verder vooruit plannen of kom je er niet uit, laat het dan weten: kantine@dosr.nl

  Ouders van jeugdleden
  Op de zaterdagochtenden doen we een beroep op de ouders van onze jeugdleden. 2 keer per seizoen wordt er gevraagd via de leider van het team van uw kind, of er 2 ouders een ochtendje willen helpen van 8.00 tot 13.00. Natuurlijk onder begeleiding van een ervaren barhoofd. Schroom niet en geef je op, het is niet moeilijk, juist heel gezellig!

  Groepen
  Op de zondagmiddagen waarop het eerste thuis speelt wordt de bar bemand door een groep. De planning hiervoor gaat via de kantinecommissie. Mail: kantine@dosr.nl als u een groep van 8 personen heeft en een volle kantine als een uitdaging ziet.

  Vrijwilligers
  Voetbal je niet maar wilt je toch een bardienst draaien?

  Stuur even een mailtje en dan plannen we je graag in. Marielle, Karin en Carla

  Mailadres: kantine@dosr.nl