• Alphense Boys JO11-2 - DOSR JO11-1

 • Na het gelijkspel van vorige week tegen Woubrugge gingen we vol goede moed richting Alpen a/d Rijn om daar tegen de talentjes (alle JO10 junioren) van Alphense Boys JO11-2 te spelen.
  We starten weer met de vertrouwde opstelling dus met Xander die gelukkig weer hersteld was.
  Het begin van de wedstrijd ging best gelijk op al zag je wel dat de jongens van Alphense Boys wat meer in hun mars hadden en dat zij ook wat makkelijker gevaarlijker werden, maar onze verdediging met Milan, Dex, Jep en Teun kon de Boys nog goed tegen houden. En kwam er iemand doorheen dat bracht Wout nog steeds redding. We speelden aardig mee maar het ontbrak ons aan de eindpass om echt gevaarlijk te worden.
  Uiteindelijk kwam het tegendoelpunt toch, een afstandsschot kon door Wout niet goed genoeg verwerkt worden en 1-0 stond op het bord. Hierna ging het erg snel, we konden de beweeglijke spelers van Alphense Boys niet meer bij benen en binnen een mum van tijd stond het 4-0.
  Dat was even schrikken maar we herstelde ons best aardig en na een geweldige pass van Xander scoorde Zion de 4-1 waardoor we het geloof een beetje terug kregen,en gelukkig volgde snel weer een doelpunt na goed doorzetten van Kai punterde Danique de bal langs de keeper voor de 4-2 ruststand.
  Na de rust gingen we vol voor de aansluiting en hadden we de beste kansen Danique raakte de paal met een knap schot en de terugvallende bal werd helaas door Zion naast geschoten. Een aantal schietkansen en corners op rij zorgde voor voldoende dreiging helaas niet met het gewenste resultaat. Door onze aanvalsdrang gaven we wel ruimte weg en Alphense Boys scoorde uit de 1 van de eerste uitvallen in de 2e helft de 5-2, gelijk gevolgd door de 6-2 .
  Hiermee was de wedstrijd echt gespeeld en liep Alphense Boys uit naar 9-2.
  Jongens we hebben hard gewerkt maar de jongens van Alphense Boys waren vandaag gewoon een maatje te groot voor ons,alleen een beetje jammer dat we sommige doelpunten wat te makkelijk weggaven. Dit zijn zo als het zo mooi word gezegd leermomentjes
  We hebben er alle vertrouwen in dat we steeds beter gaan worden.