Supportersclub

Coaches van het jaar seizoen 2013/2014

Een mooi seizoen is al weer even ten einde. Nu was er ook nog de uitreiking van de coaches van het jaar.
Eigenlijk komt iedereen in aanmerking voor een prijs. Zo hebben we dit seizoen smulstenen weggegeven aan leiders en begeleiders en coaches van de maand, scroll naar beneden voor het hele rijtje.

Nu kon je ook nog coach van het jaar worden en hier hebben wij heel lang over moeten vergaderen maar uiteindelijk zijn het er drie geworden: Paul en Joeri van de B2 zijn door hun spelers de hemel ingeprezen. De honderd euro aan hun teamuitje is inmiddels goed besteed. En dan is er nog Ed van de E1. Dat is een coach met een eigen spelersbus!. Ook Ed werd Coach van het jaar door zijn sportieve inzet voor zijn team. De E1 kreeg 50 euro voor hun teamuitje, zo is de prijzenpot mooi opgedeeld.

De coach van de maand/ van het jaar is dit seizoen georganiseerd door de supportersclub. Of we dit volgend seizoen weer gaan doen weten we nog niet, we gaan eerst eens even op vakantie.

Namens de supportersclub, Rémon Jonkman

 

 

 

Coach van de maand April: Ed Hoogenboom

Ed is deze maand coach van de maand. En terecht natuurlijk want hij is niet alleen de leider van de E1 maar ook traint hij de E junioren. Ook bestuurt hij de spelersbus van de E1 op zaterdag. Hij ontvangt dus een heerlijke smulsteen van Slagerij van der Meer op het Noordplein in Roelofarendsveen.
Ed gefeliciteerd en wij hopen dat je volgend jaar weer zoveel energie in de jeugd gaat steken!

De supportersclub

 

 

Scheidsrechterverwendag 12-4-2014

Zaterdag 12 April was het weer tijd voor de scheidsrechtersverwendag!
Deze mannen doen elke week hun best om de wedstrijden goed te laten verlopen en daar hebben wij veel waardering voor. De supportersclub heeft afgelopen zaterdag de scheidsrechters verrast met een lekkere versnapering. Hans van Ruiten, Paul Bisschop, Jan Borst, Aad Koren, Rob van der Zwan, Kees Bisschop, Chris van Emmerik en Hen de Prie, BEDANKT.

Namens de supportersclub, Ger, Rob en Rémon

Klik op de foto voor meer foto's.

 

 

Fred Loos Coach van de maand Maart

 

13 wedstrijden gespeeld, 13 gewonnen, 0 gelijk en 0 verloren.

Dat zijn dus 39 punten. 77 keer wist de E5 van DOSR het net te vinden en maar 25 keer wist de tegenstander de bal tussen de DOSR palen te krijgen. Die rekensom leert ons dat het doelsaldo op dit moment 52 is.

Dat is een prachtig resultaat. Boven dit topteam staat een topcoach, die dus het : "WE ARE THE CHAMPIONS" al heeft horen klinken. Fred Loos is de Frank de Boer van onze jeugd. Hij wordt omschreven als een rustige, aardige, en vooral een sportieve coach die geen wedstrijd wil missen.

Wij van de supportersclub, scheidsrechters en technische commissie hebben besloten dat jij, Fred Loos je een maand lang Coach van de Maand mag noemen. Dat is niet alleen een eer maar je ontvangt ook uit handen van de voorzitter van de supportersclub een bon voor een overheerlijke smulsteen van Slagerij van der Meer op het Noordplein. Fred, bedankt voor je inzet en wij hopen dat je het nog vele jaren volhoudt op de DOSR-velden.

Wil je jouw coach ook nomineren? Klik dan hier. Aan het eind van het seizoen wordt de coach van het Jaar gekozen.

Namens de supportersclub, John van der Meer en Rémon Jonkman

 

Coach van de maand Februari: Joeri van Klink

Deze maand is de beurt aan Joeri van Klink

Hij wordt door zijn spelers neergezet als een rustige gast, die zich niet zo snel druk maakt. Hij is cool, een kast, een baas, enz. enz. enz.

Het enigste punt waar hij laag op scoort is te laat komen. Dat is nog een verbeterpuntje Joeri.

De smulsteen van Slagerij van der Meer is je van harte gegund en wij van de supportersclub hopen dat je je nog jaren met onze jeugd mag (wil)  bemoeien. Dank daarvoor!

Namens de supportersclub, John van der Meer en Rémon Jonkman

 

 

 

Coach van de maand Januari: Koen Castelein

Er is weer een maand voorbij in voetballand. De andere winnaars van de coach van de maand verkiezing hebben zich al tegoed kunnen doen aan die overheerlijke smulsteen van de keurslager van der Meer op het Noordplein.

Deze maand, Januari, is het de leider van de A2, Koen Castelein. Koen wordt geroemd door zijn spelers! Positief: gemiddeld een 9, en verstand van voetbal: een 8. En, een verzorgd uiterlijk: een 10! Dat komt natuurlijk niet door zijn jongens maar door hun moeders die ook weleens komen kijken. Een rood/geel hart heeft hij al jaren. Als coach van de A 2 zit hij prima op zijn plek en iedere speler zit wissel als het zijn beurt is.

Koen, wij van de supportersclub danken jouw voor je inzet met een smulsteen van van Korsen. Hij is je gegund en wij hopen dat je nog jaren met veel plezier meedoet met van alles bij onze club.

Namens de supportersclub, John en Rémon

 

Coach van de maand November: Paul van Klink

 

Paul van Klink, Coach van de B2

Paul is deze maand coach van de maand. Hij is gekozen voor deze eer omdat hij rustig, aardig, en zeer positief is naar zijn spelers. Paul is samen met Joeri leider/ coach/ vlagger/ verzorger van de B2.

Die 2 samen zijn als Snip en Snap, Als Baantjer (de Cock) en Vledder, als Bassie en Adriaan, Starsky en Hutch, of te wel als Ger en Wendy.

Altijd samen, zij weten de jongens op scherp te zetten voor elke wedstrijd. Je belooft ze één broodje kroket en ze gaan voor goud.
Nu krijgt Paul deze overheerlijke smulsteen van Keurslagerij van der Meer op het Noordplein. Wij van de Supportersclub bedanken de slager voor deze smakelijke donatie.

Nu de taak aan de spelers van de B2 om hun coach Joeri de hemel in te prijzen door ook voor hem de formulieren in te vullen, en er voor te zorgen dat hij misschien coach van de maand December wordt.

Maar er zijn nog meer gegadigden. Wie oh wie zal dat worden. Er zijn er wel een paar die zeer hoog staan maar er zijn ook goede coaches waar ik nog niks van gezien heb.

Jongens en meiden, doe je best en zorg dat jouw coach coach van de maand en misschien wel coach van het jaar wordt, en verdien €150 aan BBQ-vlees voor je teamuitje!

Download hier een formulier of vraag er eentje achter de bar.

Groetjes namens de supportersclub, John en Rémon

 

Coach van de maand Oktober: Jan van der Meer

De supportersclub gaat dit seizoen op zoek naar de coach van de maand. en uiteindelijk de coach van het jaar.

De eerste is Jan. Jan is de man die alles kan: Vlaggen bij de D1 en hij is leider/coach van zijn harem, de meiden van de MA1. Zijn vrouwen hebben hem op eenzame hoogte gezet. In Jan hebben zij weer een opperhoofd gevonden die deze dames tot een hoger niveau zal laten stijgen.

Hier de argumenten: "Door hem winnen we altijd de derde helft!" "Hij is de beste buurman die je je kan wensen." en "Als je vragen hebt over mannen? Geen vraag is te gek!"

Kortom, de meiden hebben hem gewoon nodig, dus vandaar dat zij hun Jan waarderen met een dikke 10! Zo te zien de ideale schoonzoon. De smulschaal van slagerij van der Meer is je gegund en wij van de supportersclub hopen dat je dit nog jaren volhoudt. Eet smakelijk Jan!
Namens de supportersclub, John en Rémon 

Wil je ook iemand nomineren? Download hier een formulier of vraag er eentje achter de bar.

 

Mevrouw L'Ami in 't zonnetje

Zondag 22 April 2012

De vrijwilliGER van de week was deze keer (dosr alkmania) mevrouw l' Ami.

Al vele jaren verbonden aan het rood geel. Was het om hun zoon Alex te steunen en te bewonderen, of de laatste jaren als gastvrouw of door de weeks achter de bar.

Samen met man Jan al jaren terug te vinden op het sportcomplex van DOSR. Ik weet niet hoeveel uren ze samen hier vertoefd hebben, maar het benne der een hoop!
De bos bloemen en het staatslot zijn dus goed besteed en wij hopen dat we nog jaren gebruik mogen maken van hun diensten.

We horen wel van haar wat de Prijs geworden van het staatslot geworden is en mocht je problemen hebben om het prijzengeld op te maken dan willen we wel helpen.

Succes en bedankt.
Supportersclub DOSR
Ger.

Leonie Kaats in 't zonnetje

Zaterdag 7 April 2012

De supportersclub zet in de week dat het 1e thuis speelt een vrijwilliger in 't zonnetje. Dat doen Ger van Emmerik en ik omstebeurt. Ger is deze week aan de beurt maar... sommige dingen doe ik liever zelf. Het gebeurd namelijk niet zo vaak dat de naam van een vrouw uit de hoge hoed komt. Deze week is het één van de 4 dames die de website van DOSR beheren. Leonie Kaats is haar naam. Zij zet zich een van de 4 weken in om de site up-to-date te houden, door alle verslagen er op te zetten, foto's, nieuwsitems, uitslagen, van alles dus. Een website goed bijhouden is gewoon veel werk, maar de dames doen dit met plezier. Dus bij deze de wijze woorden: "En nu maar hopen dat er een mooie prijs op het staatslot valt." Leonie bedankt, en wij hopen dat je je nog jaren in blijft zetten voor onze vereniging.

Namens de supportersclub, Rémon Jonkman (sorry Ger)

 

 

Leo Elstgeest in 't zonnetje

Zondag 1 April 2012

Leo is al meer dan 30 jaar een trouwe DOSR-fan met een zeer lange staat van dienst. Zo heeft hij een jaar of 12/13 terug de kabouters getraind, is hij een aantal keer meegeweest op kamp, en heeft hij járen de vlag gehanteerd bij ons 2e elftal. Daar heeft hij de kneepjes van het vak goed geleerd, zo dat hij nu al 12 jaar bij het 1e vlagt. Over een half jaar heeft hij er dus twaalfeneenhalf op zitten en zegt hij te gaan stoppen!

Maar daar geloven wij niks van. Misschien kunnen we hem dus nu omkopen met een staatslot en een bos bloemen.

Leo bedankt voor je inzet en wij hopen dat dat stoppen een één-April-grap is...

Namens de supportersclub, Rémon Jonkman.

 

 De nieuwe hang- en terrastafels.

19 Maart 2012

De meeste DOSR-supporters hebben ze al gezien; de nieuwe hangtafels. Ze staan al vanaf nieuwjaar in de kantine.

Nu mogen er ook een aantal naar buiten en ook de 8 kleine broertjes, terrastafels, van deze 10 grote hangtafels staan te popelen op mooi weer. Dan kunnen ze pronken in de zon op het terras. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de Businessclub en de Supportersclub, en van der Poel Zuivel, die de tafels geleverd heeft. Door deze gift heeft de kantine en het terras van DOSR een gezellige uitstraling gekregen!

Zullen we er een beetje zuinig op zijn met z'n allen?

Namens de Businessclub: Hans van Ruiten en namens de Suportersclub: Rémon Jonkman.

 

Joop van Kossen in 't zonnetje 

Zondag 18 Maart 2012

Joop heeft al een lange staat van dienst bij DOSR.

Onder andere: Leider B1, Leider A1, en leider van ‘t 1e elftal. Wedstrijdsecretaris is hij ook al lang, nu nog steeds van de seniorenteams. De laatste 12 jaar staat Joop op zondagmorgen achter de bar. Samen met kees Hogenboom schenken zij beide heel wat liters koffie weg.

Beste Joop, Wij van de supportersclub waarderen jou inzet en belonen jouw met een bloemetje en een staatslot. En nu maar hopen dat er een mooie prijs opvalt.
Namens de supportersclub, Rémon Jonkman

 

Jan Borst in 't zonnetje

Zaterdag 3 Maart 2012

Deze week is het een scheidsrechter  die in het zonnetje  word gezet.

Jan Borst fluit bijna elke week wel een wedstrijd van onze F of E jeugd .
Partijdig is hij nooit en zonder veel woorden is hij voor de jongste bij onze vereniging een graag geziene man in het zwart.

Jan, wij van de supportersclub hopen dat je nog heel veel wedstrijdjes mag begeleiden.
De bloemen en het staatslot zijn je gegund en nu maar hopen dat er een mooie prijs op valt .
Namens supportersclub Rémon Jonkman  
 

Peter Dobbe in 't zonnetje

Zaterdag 28 Januari 2012

In de week dat het eerste thuis speelt trekken wij een naam van een vrijwilliger uit de hoge hoed. Dat het deze keer weer om een coach gaat is niet zo gek want daar zijn er bij onze vereniging de meeste van. Wij van de supportersclub gunnen iedereen die bij DOSR als vrijwilliger in de weer is, of het nu één uur of tien uur in de week is, wel een bloemetje met een staatslot.

En deze keer is het Peter Dobbe, één van de leiders van de D2 die zich elke week weer inzet voor de jongens. Zonder vrijwilligers geen vereniging, dus Peter, wij hopen dat je nog vele jaren met plezier achter onze jongens blijft staan. Het bloemetje en het staatslot zijn je gegund, en nu maar duimen dat er een mooie prijs op valt. Peter bedankt.
Namens de supportersclub, Rémon Jonkman.

 

Tim Castelein in 't zonnetje 

Vrijdag 30 December 2011

Tim is een echte DOSR-man die zich al jaren inzet voor de jeugd van onze vereniging. Hij is onder andere een van de grote mannen achter het jeugdweekend. U weet wel; dat weekend waar zo lekker veel gelachen wordt en zo weinig geslapen. 3 dagen vol humor, met hilarische spelletjes die erg goed zijn uitgedacht. De laatste jaren is Tim ook nog leider van de D1.
Tim, het staatslot is je gegund, dat er maar een mooie prijs op valt op oudjaarsdag!

Namens de supportersclub, Rémon Jonkman.

 

John van der Zwet in 't zonnetje  

Zaterdag 12 november 2011

Nieuws van de supportersclub
De trouwe lezers onder ons weten natuurlijk dat er bij elke thuiswedstrijd van ons eerste kans  is op een mooie bos bloemen en een staatslot. De supportersclub reikt deze uit aan een vrijwilliger die zich inzet voor onze club, ongeacht of dit één uur of tien uur per week is. Deze week is er weer een vrijwilliger uit de hoge hoed getoverd. Zijn naam is John van der  Zwet, leider van de F5.

John is een echt voetbal dier. Hij snapt alles, maar dan ook álles van het spelletje voetbal. Hij zat jaren met een seizoenskaart bij Ajax op de tribune de longen uit zijn lijf te schreeuwen. Hij is zelfs gevraagd als voetbal-analist bij voetbal-inside en adviseur bij het Nederlands elftal. Maar deze functies heeft hij helaas af moeten wijzen omdat hij zijn spaarzame vrije tijd liever gebruikt voor het coachen van het sterrenteam van DOSR: de F5. Met zoveel inzicht en kennis van het spelletje moeten zij wel kampioen gaan worden.

Ook gaan er geruchten dat John niet mee mag doen met de BiBa-voetbalkwis. Hij weet gewoon té veel van de Championnen League,  de Europa League en de Mickey Mouse Cup. Zijn TV thuis kleurt op elke zender een beetje groen, want samen met zijn zoon Gerrit kijkt hij alle wedstrijden en bespreken ze wat er goed en wat er fout ging. Zo wil hij zijn zoon alle kneepjes van het voetbal vak bij brengen.

Op de vraag; “Wat ga je doen als er een grote prijs valt op je staatslot?” Zegt hij zonder nadenken: “Dan koop  ik een spelersbus voor mijn team, met genoeg ruimte voor al die spelersvrouwen, (in de toekomst)"

John, de bloemen en het staatslot zijn je gegund. Wij hopen nog vele jaren van je inzet te genieten en nu maar hopen dat die bus er komt…

Namens de supportersclub, Rémon Jonkman

 

Speler van 't jaar 2010/2011  

Donderdagavond 10 November jongstleden heeft de uitreiking van de spelers van het jaar van DOSR 1 en DOSR 2 van het afgelopen seizoen na afloop van de training in de kantine plaatsgevonden.

De winnaars zijn geworden : Paul Bisschop van DOSR 1 en Jim Rietbroek van DOSR 2. Uit handen van de trainers Raymond en Hein ontvingen zij de bijbehorende trofee en de kadobon van Rob van der Geest.

De speler van het jaar wordt gesponsord door de DOSR supportersclub.

 

Supportersclub ze Dave van der Zwet in 't zonnetje

Woensdag 2 November 2011

Afgelopen zondag werd ik door Rémon Jonkman en Ger van Emmerik aangesproken en werd mij verteld dat ik vrijwilliger van de week was geworden. Hiervoor kreeg ik (mijn moeder) een mooie bos bloemen en een staatslot!

Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met vrijwilligerswerk bij DOSR. Eerst als trainer bij de F-junioren en E-junioren onder Kors Pennin. Later ben ik leider geworden van de C1 met Martin vd Voort. Hierna ben ik 2 jaar leider/vlagger bij de A1 onder leiding van Raymond Noordam met o.a. een kampioenschap in het tweede jaar. Inmiddels was ik ook al trainer van de meiden geworden en het laatste halve jaar heb ik het leiderschap met de A1 en het leiderschap met de meiden gecombineerd toen Jeroen naar Australië ging. Met de meiden werden we dat seizoen ongeslagen kampioen. Op dit moment ben ik nog steeds leider, trainer en wedstrijdsecretaris van deze groep meiden die dit jaar voor het eerst op zondag in de damescompetitie uitkomen. Verder fluit ik al meer dan 10 jaar bij het 4 tegen 4 toernooi en organiseer ik al een aantal jaar met de meiden het Sinterklaasfeest bij DOSR. Ook bij andere activiteiten help ik regelmatig mee.

De supportersclub bedankt af en toe willekeurig vrijwilligers met een bloemetje en een staatslot. Deze namen komen uit de hoge hoed. Dave veel succes met je staatslot.

 

3e Vrijwilliger Theo de Haan in 't zonnetje    

Woensdag 5 Oktober 2011

Theo is al meer dan 20 jaar een echte DOSR vrijwilliger. Sinds 1 Januari 1988. Hij weet 't nog goed; samen met Co de Koning achter de bar. Dat was een mooie tijd. Toen met zijn jongens mee naar de voetbal, uit en thuis. en af en toe ook leider bij een toernooi of zo. Nu staat hij elke dinsdagavond achter de bar en één keer in de maand op zaterdagmiddag maar dan wel met zijn vriendinnetje Joke. Boekjes delen heeft hij ook een hele tijd gedaan, maar dat is met de komst van de nieuwe DOSR-site niet meer zo vaak nodig. Theo gaat ook vaak naar ons eerste elftal kijken en dan kan hij ook goed vertellen wat er fout ging...
Op de vraag: "Waarom DOSR?" antwoord Theo in plat Haags: "DOS is gewoon mijn cluppie!"

Theo, de bloemen en het staatslot zijn je gegund en nu maar hopen dat er een mooie prijs op valt. De supportersclub dankt je voor je inzet en hoopt dat je het nog vele jaren met plezier mag doen.

Namens de supportersclub: Rémon Jonkman

 

Supportersclub zet 2e vrijwilliger in 't zonnetje

 Vrijdag 16 september 2011

Supportersclub zet Cor Akerboom in 't zonnetje
Daar zit je dan, als bestuurder PR bij de algemene ledenvergadering van DOSR.
Even mezelf voorstellen; Cor Akerboom, gezellig samen met Wilma en 2 “heerlijke” kinderen Martijn (25) en Dafne (21). Voetbalcarrière; 2 jaar DOSR BB en AA (net geen triple A), maar grootste successen met DDO voetbal. Van kinds af trouw supporter DOSR 1 en zeer geïnteresseerd in de gezelligheid rondom deze fijne club.
Hebben wij als bestuur net Peter Rietbroek in het zonnetje gezet vanwege zijn meer dan 30 jarige redactie bijdrage aan het DOSR journaal. Hebben Rémon en Ger van de Supportersvereniging ook nog een verrassing. Zij hebben voor deze gelegenheid ook nog weer een naam uit de hoge hoed met vrijwilligers getrokken. En ja hoor zij komen op mij af en maken me duidelijk, dat ik de gelukkige ben. Wist niet dat bestuurders ook mee deden. Maar ja daarnaast ben ik, ook al weer een aantal jaartjes, eens  in de 4 à 5 weken man van dienst op zaterdag, barman op de kermis donderdag en in het verleden een jaartjes of 6 leider van de E met kampervaring.
Ja en wat krijg je dan als je als gelukkige vrijwilliger als je naam uit meer dan 200 mede vrijwilligers is getrokken. Een schitterend boeket met o.a. mooie zonnebloemen (je wordt letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet) en een cadeaubon voor een staatslot. Nou maar hopen dat het geluk van deze vrijwilligers trekking aan het Staatslot verbonden is.
Nogmaals bedankt Supportersvereniging voor dit leuke initiatief en succes met jullie vele activiteiten.  Voor alle vrijwilligers nog volop kans bij de komende 13 thuiswedstrijden en wie weet bij andere speciale gelegenheden.

 

 

DOSR 1 bedankt haar trouwe supporters

Zondag 4 september 2011

DOSR Selectie en de supportersclub bedanken hun trouwe supporters.

Een blijk van waardering voor de fantastische supportersschare van DOSR. De spelers deelden vandaag vlak voor de wedstrijd 15 boeketten uit onder het trouwe publiek. Een initatief van de selectiespelers in samenwerking met de supportersclub. Nu blijven we vast allemaal elke week komen!

 

 

 

1e vrijwilliger in 't zonnetje gezet.

Woensdag 31 Augustus 2011

Wij van de supportersclub hebben besloten af en toe een DOSR vrijwilliger in het zonnetje te gaan zetten. Dat doen we door alle namen van alle vrijwilligers in een hoge hoed te gooien en er, in de week dat het eerste van onze club thuis speelt, een uit te trekken. Daarbij kijken we er niet naar of je 1 uur of 10 uur per week voor DOSR in de weer bent, want wij zijn blij met iedereen die zich inzet.

De eerste naam die we uit de hoed hebben getoverd is: Ivo markwat (31) voor degene die nog hem niet kennen; Ivo is de trainer van de C2, waar hij elke week vol overgave probeert onze jongens de kneepjes van het voetbalvak bij te brengen. Op de vraag: Hoe ben je bij DOSR gekomen, antwoordt Ivo: “Ik werd door mijn oom gevraagd of ik het leuk vond om de F jes te trainen en nu na een paar jaar sta ik hier bij de C jes.”
Het mooiste is als je ze twee jaar met veel plezier (90% opkomst) getraind hebt en ze gaan weer hogerop je toch verbetering ziet.

Ivo voetbalt zelf in het 3de, dus hij is genoeg op het DOSR complex te vinden. Wij van de supportersclub waarderen je inzet en belonen je daarvoor met een staatslot (primera) en een mooie bos bloemen (Carlo Volwater). Ivo bedankt en we hopen de je nog velen jaren je tijd wil delen met DOSR.

Namens de Supportersclub, Rémon Jonkman

DOOR OEFENING STERK ROELOFARENDSVEEN