Jeugdweekend 2017

Beste ouders/verzorgers,

Op woensdag 14 juni is er een ouderavond in de DOSR kantine aanvang 20:00 uur, hierin zal het weekendverloop van het DOSR Jeugdweekend besproken worden en kunt u eventuele vragen stellen.
Bijwoning is niet verplicht. Mocht u nu al dringende vragen of mededelingen hebben, kunt u mailen naar Sander van der Meer jeugdweekend@dosr.nl

U kunt de informatie brief hier downloaden en lezen wat uw kind wel en niet mee moet nemen op het jeugdweekend.

Jetzt geht’s DOS!

We gaan de winter in!

Elk jaar sluiten we het voetbalseizoen af voor de jongsten van de vereniging met het jeugdweekend. De kinderen worden door de organisatie van te voren ingedeeld in teams die bestaan uit D- E- en F-pupillen door elkaar. Met dit team beleven zij allerlei avonturen. Van sportieve spelletjes tot een lachwekkend gemaskerd voetballen. Gezelligheid en plezier staan voorop! Slapen doen we dit jaar in één groot gebouw met slaapkamers van 4, 6 en 8 en 10 personen. In elke slaapkamer slaapt ook een leider en bij de F-pupillen zelfs twee.

Tijdens het weekend beleven we de maand december opnieuw. Alsof het -10 graden is! Alles wat er in de sneeuw te beleven valt zal je mee gaan maken! Het loopt uiteen van wintersport, skiën, sleeën und heißer choco mit sahne tot een heel prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

We vertrekken op vrijdag 23 juni om 16.15 uur bij DOSR. Zorg dat je daar om 15.45 uur aanwezig bent omdat dan de teamindeling bekend gemaakt wordt.

We verblijven dit jaar op ‘Het buitencentrum’ in Overasselt en ook dit jaar gaan we weer met de bus. We hebben dit jaar voor een locatie met meer slaapplaatsen gezorgd zodat we zo veel mogelijk kinderen mee kunnen nemen, maar ook dit jaar geld: vol is vol. Omdat het iets meer dan een uur rijden is en we ’s avonds geen uitgebreide warme maaltijd hebben, willen we graag dat iedereen brood meeneemt voor in de bus zodat we niet hongerig aankomen. Op zondag 25 juni komen we terug en we zijn rond 14.30 weer bij DOSR.

Heb je ook weer zin in een weekend vol leuke spellen, spannende speurtochten? Download hier het inschrijfformulier.

En voor ouders die willen volgen wat er allemaal tijdens het jeugdweekend gebeurd wordt er op de DOSR Jeugdweekend facebookpagina regelmatig een kort verhaaltje of een fotootje geplaats. Deze pagina vind je door te zoeken op ‘DOSR Jeugdweekend’ en dan lid worden van de pagina.
Op woensdag 14 juni is er om 20.00 een ouderinformatieavond waar het verloop van het weekend wordt uitgelegd. Ook kunt u dan vragen stellen als er iets nog niet helemaal duidelijk is. We kunnen ons goed voorstellen dat ouders van de allerkleinste FF-ies het best spannend vinden, maar ze kunnen prima mee en er wordt goed voor gezorgd! Bijwoning van deze avond is niet verplicht, maar leuk als u komt. Mochten er nu al vragen zijn die niet kunnen wachten dan kunt u contact opnemen via de email met jeugdweekend@dosr.nl
 

DOOR OEFENING STERK ROELOFARENDSVEEN