• 4 tegen 4 voetbaltoernooi bij DOSR

  Na de uitstekend geslaagde en spannende editie van 2018, organiseert voetbalvereniging D.O.S.R. ook dit jaar weer het alom bekende 4 tegen 4 toernooi. Deze 33e editie van het toernooi wordt gehouden op vrijdag 31 mei 2019, traditiegetrouw op de dag na Hemelvaartsdag.
  Het toernooi zal zoals gewoonlijk aanvangen om 10.00 uur op de sportvelden van D.O.S.R.

  Wat is de bedoeling van dit toernooi? Met je team speel je verschillende wedstrijden tegen andere teams op speciale ‘4 tegen 4 veldjes’. Uiteindelijk gaan de beste teams uit de poules door naar de knock-out fase om te beslissen welke teams er in de finale terecht komen en wie er met de prijzen naar huis mogen!

  Er zijn prijzen te verdienen in de volgende categorieën: jongens 6 t/m 8 jaar, jongens 9+10 jaar, jongens 11+12 jaar, meisjes 6 t/m 8 jaar, meisjes 9+10 jaar, meisjes 11+12 jaar en de leukste teamnaam.

  Het toernooi is bestemd voor iedereen!! En dan bedoelen we ook echt iedereen: sporters, niet-sporters, jongens, meiden, Veenders, Oude Weteringers, Rippers, tennissers, hockeyers, volleyballers, WVC spelers, ROAC spelers, DOSR spelers, iedereen mag meedoen!!

  Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en deze in te leveren, of door je digitaal in te schrijven. Dit is mogelijk door je teamnaam, de namen van de teamleden en de geboortedata hiervan te mailen naar viertegenvier@hotmail.com.

  De kosten voor de inschrijving bedragen € 10,- per team en dit bedrag kan betaald worden op de toernooidag voor aanvang van het toernooi. Kom dus op tijd (9.30 uur) naar het sportcomplex van D.O.S.R. toe, zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen.  

  Namens de Evenementencommissie, hopelijk tot 31 mei bij D.O.S.R.!!!